2299047833 6982555523 Θέση Στάνικο, Καλύβια Θορικού, Αθήνα info@geotechnica.gr
hero image

 

 


GEOTECHNICA
Φυτώριο - Γεωπονικό Κατάστημα, Καλύβια Θορικού, Αθήνα

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας, όπου η αγάπη για τη φύση συναντά την τεχνογνωσία στον τομέα του Επαγγελματικού Σχεδιασμού Εξωτερικών Χώρων. Στην εποχή που η πράσινη αισθητική και η λειτουργικότητα συναντούν την καινοτομία, εμείς δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε χώρους που αντανακλούν την προσωπικότητα και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η εμπειρία μας στη σχεδίαση αρδευτικών συστημάτων και δικτύων καλύπτει επαγγελματίες και ιδιώτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και τη βέλτιστη διαχείριση του υδάτινου πόρου στο περιβάλλον τους.

Στην κατασκευή ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων πρασίνου, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε χώρους που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις αισθητικές προτιμήσεις αλλά και ενσωματώνουν βιώσιμες πρακτικές για την προώθηση της φυσικής ισορροπίας.

Εάν αναζητάτε έναν εταίρο που θα μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα, σας καλωσορίζουμε να εξερευνήσετε τον κόσμο της δημιουργίας μας. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε ένα ταξίδι εξαιρετικού σχεδιασμού και πράσινης καλλιέργειας που θα εναρμονίσει το περιβάλλον με την ανάγκη για λειτουργικότητα και ομορφιά.


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώριά μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.